Renault rabljena vozila slovenija

Renault rabljena vozila Slovenija

Renault rabljena vozila Slovenija lahko najdete pri različnih prodajalcih. Najverjetneje pa se zanimate za to, kjer imajo široko ponudbo rabljenih vozil te znamke. V nadaljevanju vam bomo pokazali kje boste našli najboljše ponudbe na tem področju, ter kakšne so njihove prednosti.

Renault rabljena vozila Slovenija si lahko s klikom na začetek našega članka ogledate na spletni strani podjetja Avtotehnika Celje, kjer že vrsto let skrbno skrbijo za široko ponudbo rabljenih vozila vseh znamk. Kot uradni zastopnik znamke Renault imajo tudi na področju rabljenih voizl te znamke eno izmed največjih ponudb v Sloveniji.

Renault rabljena vozila Slovenija
Renault rabljena vozila Slovenija

Zakaj se odločiti za nakup rabljenega avtomobila prav pri njih?

Odgovor je preprost. S posebnim beležejem zgodovine vam bodo lahko z zagotovosto potrdili njegovo zgodovino. V svoji ponudbi Renault rabljenih vozil Slovenija imajo namreč večino vozil, ki so bila kot nova kupljena prav pri njih. Tako vam z zagotovostjo potrdijo njihovo zgodovino in kvaliteto servisiranja.

Na vsakem obisku vsem vozilom natančno popišejo tudi kilometrino in splošno stanje vozila. Tako bo skrb, da ste kupili vozilo, ki ima prevrtene kilometre popolnoma odveč. Prav ta problematika je v Sloveniji še vedno zelo pereča. Po nekaterih podatkih naj bi več kot 60 % vseh rabljenih vozil, ki se trenutno prodajajo imeli napačo zgodovino. Veliko pozornosti morate posvetiti tudi v primeru, da je vozilo uvoženo v Slovenijo iz drugih držav.

Renault rabljena vozila Slovenija, ki bodo kupljena v zgoraj omenjenem podjetju so zagotovo pravi nakup. Ker so v podjetju tako zelo prepričani v kvaliteto rabljenega avtomobila, vam ob njegovem nakupu pripišejo še 12 mesečno garancijo. Tako vam v primeru “skrite” napake, le to brezplačno opravijo.

Poskrbeli bodo tudi za ugodno financiranje vašega vozila in po dogovoru odkupili vaše staro vozilo.