rabljena vozila renault

Rabljena vozila renault

Rabljena vozila renault imajo v Sloveniji ogromno zanimanja. Že zaradi same prodaje novih vozil, ki je več kot odlična, lahko sklepamo, da je ponudba prav zaradi tega na trgu rabljenih avtomobilov široka.

Kdo ne pozna modele, kot so Clio, Megan in Senic? Rabljena vozila Renault, so v preteklosti prejele že veliko nagrad. Med njimi nekajkrat tudi nagrado za evropski avto leta. Za vas, ki kupujete rabljeno vozilo Renault pa to predstavlja velik plus, saj lahko za isti letnih in model izbirate med večjim številom vozil. Vsak avtomobil se bo namreč razkoval glede na opremo, kilometrino in ohranjenostjo.

Že veste kako je Renault poskrbel za sledenje rabljenih vozil?

Rabljena vozila Renault so v zadnjih letih začeli na vseh uradnih servisih strogo slediti. Prav na vsakem servisu, ki ga opravijo popišejo stanje avtomobila. Najpomembnejši podatek je ravno število kilometrov.

Tako lahko kasneje, ko stranka pripelje rabljeno vozilo v avtohišu natančno preverijo ujemanje teh podatkov. Posledično, pa ste lahko vi pri nakupu rabljenega vozila Renault in seveda vseh drugih veliko bolj mirni, saj veste, da ima vozilo tudi v resnici takšno zgodovino, kot je bila prikazana.

Da pa to še ni vse, so za večino rabljenih vozil Renualt poskrbeli za 12 mesečno garancijo na vaše rabljeno vozilo. Avtomobil so namreč pred nakupom preverili po kar 103. točkah kontrole na njihovem uradnem servisu. Tako so zaznali morebitne napake, ki so jih pred prodajo popravili. Za svojim delom stojijo in zato vam nudijo neverjetno akcijo, ki vam v primeru okvare omogoča brezplačen servis pri njih.

Izogibajte pa se podobnih akcij, kot jo imajo za rabljena vozila Renault v avtohišah, kjer niso uradni zastopniki. Ali pa z manjšimi prodajalci, ki trgujejo samo z rabljenimi vozili.

Obstaja namreč velika verjetnost, da bodo kljub temu, da so vam ponudili garancijo na kilometre ali na ostale dele, v primeru, da do okvare resnično pride obrnili hrbet. V tem primeru vam ostane samo še sodna pot, ki je dolgotrajen postopek in za katero se večina ljudi, ki so nasedli prevaram v avtomobilski industriji raje izogne.

 

rabljena vozila renault