Rabljena vozila bmw

Rabljena vozila bmw

Rabljena vozila bmw so na trgu rabljenih vozil ena izmed najbolje prodajanih. Nič kaj presenetljivega, če pogledamo nekaj osnovnih podatkov o tem podjetju.

BMW je namreč svetovni mogotec na področju avtomobilske industrije. Z svojimi modeli, pa je poskrbel za nekaj zanimivih inovitacij, ki so jih kasneje uporabila tudi nekatera druga podjetja. Nova vozila bmw dosegajo cene tudi nad 300.000 €, zato je popvpraševanje za rabljena vozila bmw zelo veliko. V prvih nekaj letih namreč cena pade za največ odstotkov. Prav zaradi tega lahko v sloveniji srečamo ogromno uvoženih rabljenih vozil bmw iz Nemčije, Italije ali Avstije.

Dizajn, vozne lastnosti, pogledi…

Gre za avtomobile, ki z svojim atraktivnim izgledom vedno privlačijo vse udeležence v prometu. V podjetju BMW pa so poskrbeli tudi za ponudbo cenejših modelov. V to kategorijo spadajo vozila serije 1, ki je na trgu konkurenca golfu. Čeprav ne sodita v isti cenovni rang, pa je obliki sodeč veliko ljudi, ki potrebuje takšno velikost avtomobila velikokrat kupci pregledajo ponudbo rabljenih vozil renault.

V takšni velikosti je na voljo veliko modelov Clio. Ponudba je lahko tudi do 10x večja. Zaradi odličnega sistema, ki ga ja naredil Renault, pa je preglednost samih avtomobilov tudi veliko boljša. Renault namreč prav vsakič, ko nekdo rabljen avtomobil pripelje na pregled, zapiše njegovo kilometrino. S tem si kasneje pri odkupu rabljenih vozil lažje pomagajo.

Rabljena vozila bmw serija 1

Rabljena vozila bmw serija 1 predstavlja eden izmed najcenejših modelov na trgu. Odlikuje ga nizka poraba in je primeren predvsem za mestno vožjo. Prepričani smo, da s takšnim avtomobilom parkiranje ne bo težko. Prav tako pa boste poskrbeli za poglede. Saj veste. BMW ni znamka, ki bi jo vozili tisti ljudje, ki ne želijo biti opazni. Tudi ta model bo pritegnil poglede.
Žal pa ta model ni primeren za tiste, ki potrebujete velik zadnji prostor avtomobila. S takšnim avtomobilom se lahko pripeljete samo v hotel.

Rabljena vozila bmw serija 3

Rabljena vozila bmw serija 3 so tista, ki ujamejo nekaj več pogledov, avtomobil je širši pri rabljenih vozilih bmw pa je najverjetneje najbol iskanj. Cena je namreč nižja od serije 5, ponuja pa dovolj udobja, ki jo v svojem rabljenem avtomobilu potrebujete. Na trgu rabljenih vozil bmw, boste imeli pri tem modelu vedno dovolj veliko ponudbo. Motor, ki ima ketno, pa bo poskrbel, da bo motor lahko odpeljal še veliko kilometrov. Vseeno gre za model, pri katerem morate biti še posebaj pozorni pri kilometrini.

Rabljena vozila bmw serija 5

Rabljena vozila bmw serija 5

Rabljena vozila bmw serija 7

Rabljena vozila bmw serija 7 so avtomobi, ki nam ponujajo največje udobje. Praktično ne bo osebe, ki pogleda ne bo usmerila v vas. Odlikuje jih močen motor, ki dosega dobre pospeške. Nikakor ne gre za model, na katerem boste spremljali porabo avtomobila in nanj namestili manjše gume, ker so cenejše. Gre za model, ki je namenjen tistim, ki si ga lahko privoščijo. Pri tem modelu so tako velikokrat tudi servisi nekoliko dražji. Prav zaradi tega so 15 let stara rabljena vozila bmw tega modela z cenami konkurenčna seriji 5 in seriji 3.

Udobje, ki ga vozilo ponuja je nepreceljivo. Rabljena vozila tega modela pa lahko v tujini zasledite tudi vse do 150.000 €. BMW je v notranjosti poskrbel za praktično vsako malenkost. Usnjeni sedeži, masažni stoli, lcd zasloni… in ključ, ki bo poskrbel za uporabniško izkušnjo na vsakem koraku vašega življenja!

Rabljena vozila bmw x1

Rabljena vozila bmw x1 je “osnovni” model serije X, ki nam ponuja kar nekaj različnih modelov. Gre za najmanjši model “terenkesga” vozila.

Rabljena vozila bmw x3

Rabljena vozila bmw x3 je nekoliko večji od x1. Posledično je tudi dražji in ponuja nekaj več dodatnega udobja. Pri modelih x je tako kot pri seriji večja številka tudi boljša. Vsekakor pa morate avtomobil izbrati glede na vaše potrebe. V kolikor se z avtomobilom ne odpravljate na terenske vožnje x6, ne potrebujete. Veliko ljudi pa jo kupi prav zaradi njenega mogočnega videza.

Rabljena vozila bmw x4

Rabljena vozila bmw x4 lahko velikokrat tudi zasledimo na naših cestah. Ponudba vseh x modelov pa je v Sloveniji res nekoliko manjša, saj se kot novi avtomobili ne prodajajo masovno. Prav zaradi tega je potrebo nekoliko več iskanja in potrpežljivosti. Nekateri ljudje pa se odločijo tudi za uvoz rabljenega vozila bmw iz nemčije. Tam je ponudba teh vozil veliko večja, kot v Sloveniji.

rabljena vozila bmw