Clio I feel Slovenia

Clio I feel Slovenia

Clio I feel Slovenia je eden izmed zanimivih modelov, ki jih je Renault izdelal za naš trg. Ekskluzivni model je v prodajo prišel leta 2019 in je na trgu novih vozil še vedno zanimiva izbira za mnoge kupce. Clio se je določil, da bo za naš trg izdelal posebno serijo vozil. V Novo meški tovarni so tako v zadnjem letu sestavili še ogromno število modela Clio I feel Slovenia.

Vozilo je namenjeno vsem, ki želite imate vozilo z bogato opremo, ki vam ponuja udobno vožnjo po domačih in tujih cestah. Na izbiro imate različno izbiro dodatne opreme. predlagamo vam, da izberete 16 colska črna platišča, ki vas bodo zagotovo prevzela. Narejene se iz izjemno lahke litinne Pullsize.

Full led sprednje čuči in prepoznaven svetlobni snop bo poskrbel za osvetljeno cesto v nočni vožnji. V primerjavi z starimi rabljenimi vozili je sprememba pri vidljivosti izjemna. V kolikor še niste vozili novo vozilo Clio I fell Slovenia vam predlagamo, da preizkusite vozilo na testni vožnji in se tako tudi sami prepričate o moči Full led svetil.

Tako kot pri ostalih modelih, lahko tudi pri modelu Clio I feel Slovenia izbirate med različnimi kovinskimi barvami. Zunanja ogledala so v sijaj črni barvi in imajo zatemnjena zadnja stekla. V vozilo je vgrajen tudisistem za pomoč pri parkiranju, ki ima senzkorje spredaj in zadaj. Prav tako ima vozilo kamero za vzvratno vožnjo, ki vam bo pri parkiranju v veliko pomoč.

V notranjosti svojega novega vozila boste imeli oblazinjeno kombinacijo s tekstilnim usnjem v različnih barvah. V vročih dnevih vas bo hladila samodejna klimatska naprava, ki vam v kombinaicji z multimedijskim sistemom R-Link pričara nepozabnjo vožnjo.

Predlagamo vam, da preverite aktualne akcije. V akciji ČISTA 5KA in PAKET zimskih plevmatik vas že čaka.

ČISTA 5KA vam ponuja 5 let podaljšanega jamstva, 5 let brezplačnega rednega servisa in eno leto brezplačnega obveznega in kasko zavarovanja. Odlično kaj ne?

V kolikor se želite odpeljati na testno vožnjo z novim Cliotom I fell Slovenija, se naročite na povezavi, ki smo jo priložili v začetku našega članka.